h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Karaman’da Yağmurlu Havada Meydana Gelen Trafik Kazası!

Karaman ilinde, Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi üzerinde bir otomobilin kayganlaşan yolda kontrolden çıkması sonucu trafiğe yönelik bir risk oluştu. Yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden A.D. isimli sürücü, otomobilinin kaldırıma çıkmasına ve bir aydınlatma direğine çarpmasına neden oldu. Kazada, otomobil büyük çapta maddi hasar görürken sürücü ise şans eseri yaralanmadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiyeden destek alarak yolu güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdürdü. Çarptığı aydınlatma direği ise yerinden çıkarak yatmış durumdaydı. Ekipler, vinç yardımıyla direği kaldırırken, kazanın etkilerini minimuma indirmek için güvenlik önlemleri aldı.

Yağmurlu hava ve kaygan zeminin trafik kazalarına davetiye çıkardığı bu olay, büyük bir facianın da önüne geçilmesini sağladı. Yetkililer, kazanın detaylı bir soruşturmasını başlattı ve benzer olayların yaşanmaması için sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

CHP’li bir vekil trafik kazası geçirdi, tüm Türkiye şokta!

Sıradaki haber:

CHP’li bir vekil trafik kazası geçirdi, tüm Türkiye şokta!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.