h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Alzheimer hastası 81 yaşındaki Mustafa Yıldız’dan haber alınamıyor: Arama çalışmaları başlatıldı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Alzheimer hastası 81 yaşındaki Mustafa Yıldız’dan haber alınamıyor: Arama çalışmaları başlatıldı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Alzheimer hastası olan 81 yaşındaki Mustafa Yıldız'tan haber alınamayan yakınları, jandarmaya başvurarak kaybolan yaşlı adam için arama çalışması başlatılmasını talep etti. Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri de bu talep üzerine harekete geçti. Eteköy Mahallesi'nde yaşayan Yıldız'ın öğle saatlerinde evden ayrıldığı bilgisi yer aldı. Şu an itibariyle yaşlı adamın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Alzheimer hastası olan 81 yaşındaki Mustafa Yıldız’dan haber alınamaması üzerine arama çalışmaları başlatıldı. Yaşlı adam, ilçeye bağlı Tayyip Köyü Eteköy Mahallesi’nde ikamet ediyordu ve öğle saatlerinde evden ayrıldı. Yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirmesiyle birlikte arama çalışmaları başlatıldı. AFAD ve UMKE ekiplerinden de destek istenerek yaşlı adamın bulunması için yoğun çaba harcanıyor. Mustafa Yıldız’ın Alzheimer hastası olduğu öğrenildi.

Mardin’de otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Mardin’de otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.