h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kara ateş destek araçları, PKK/YPG’nin petrol üretim tesislerini hedef aldı.

Kara ateş destek araçları, PKK/YPG’nin petrol üretim tesislerini hedef aldı.

Suriye'nin Kamışlı kentinde PKK/YPG'nin kontrolündeki petrol üretim tesisi dahil olmak üzere 4'ten fazla hedef, Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırından kara ateş destek vasıtalarıyla vuruldu. Operasyon sonucunda terör hedefleri imha edilirken, yükselen dumanlar Nusaybin'den görüldü.

Mardin’in Nusaybin ilçesine yakın bir konumda bulunan Suriye’nin Kamışlı kentinde, PKK/YPG terör örgütünün kontrolünde olan petrol üretim tesisi ve diğer hedefler, kara ateş destek vasıtalarının saldırısıyla vuruldu.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK saldırılarının ardından, belirlenen noktalara kara ateş desteği verilerek hedeflere saldırı gerçekleştirildi. Suriye’nin kuzeyine düzenlenen operasyonlar sırasında çok sayıda terör hedefi imha edildi. Hava harekatı yanı sıra kara ateş destek vasıtalarıyla Kamışlı’daki petrol tesisine ve diğer dört noktaya saldırı düzenlendi. Vurulan hedeflerden yoğun dumanlar yükseldi ve bu dumanlar Mardin’in Nusaybin ilçesinden dahi görülebildi.

Kaymakam Zor, halkla buluştu!

Sıradaki haber:

Kaymakam Zor, halkla buluştu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.