h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kar fırtınasında beklenmedik bir şekilde duran tır, çarpışma sonucunda kupasını kaybetti

Kar fırtınasında beklenmedik bir şekilde duran tır, çarpışma sonucunda kupasını kaybetti

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde meydana gelen kazada, bir tırın aniden duruşu sonucu arkadan gelen başka bir tır çarptı. Kaza nedeniyle Ankara istikametine tek şeritli trafik sağlandı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sıkışan tır sürücüsü kendi imkanlarıyla çıkarak ayakta tedavi edildi. Trafiğin normale dönmesi için yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışma gerçekleştirildi.

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde trajik bir kaza meydana geldi. Bir tır aniden durdu ve arkasından gelen başka bir tır ona çarptı. Bu durum nedeniyle Ankara istikametine giden trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlanmaktadır.

Kaza, Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Viyadükleri mevkiinde meydana geldi. İhbarlara göre, İlhan Külekcioğlu’nun kullandığı 38 ABL 587 plakalı tır, önünde aniden duran Movlamberdi Aydogdyyew’in kullandığı DB 4939 MR plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle İlhan Külekçioğlu, tırda sıkıştı. Tırın kupa bölümü yola düştü ve olay acil durum ekiplerine bildirildi. Polis, jandarma, sağlık ekipleri ve AFAD olay yerine yönlendirildi. İlhan Külekçioğlu, kendi imkanlarıyla tırın içinden çıkarak ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle Ankara istikametine giden trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Ekipler, yolun 2 şeridini kapatan tıra müdahale ederek onu çektiler. Araçların kaldırılmasıyla birlikte trafik yaklaşık 1 buçuk saat sonra normale döndü.

Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen bu kaza tır şoförünün hızlı bir şekilde duramaması sonucunda gerçekleşmiştir. Olay, trafikte geçici bir aksamaya neden olmuş ve yetkililerin müdahalesiyle normale dönmüştür. Tüm sürücülere trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları tavsiye edilmektedir.

Osmaniye’de iki ayrı yolcu otobüsünde uyuşturucu madde bulundu

Sıradaki haber:

Osmaniye’de iki ayrı yolcu otobüsünde uyuşturucu madde bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.