h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kamyonet ile çarpışan araçta sıkışan yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kamyonet ile çarpışan araçta sıkışan yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu sıkışan bir kadın yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kadın, sağlık görevlilerine teslim edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sapanca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ile çarpışan bir otomobilde sıkışarak yaralanan bir kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, Kuruçeşme Mahallesi’nde gerçekleşti. Elde edilen bilgilere göre, S.A.E. tarafından kullanılan 06 BDT 251 plakalı otomobil ile E.T.’nin yönetimindeki 54 SE 431 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan yaralı kadın sürücü, olayın haber verilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü S.A.E., Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yangın korkusu müstakil evde: Dumandan etkilenen 1 kişi var

Sıradaki haber:

Yangın korkusu müstakil evde: Dumandan etkilenen 1 kişi var

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.