h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Kahraman şehit babası oğluyla son vedasını böyle gerçekleştirdi: “Sana gurur duyuyorum, evlat”

“Kahraman şehit babası oğluyla son vedasını böyle gerçekleştirdi: “Sana gurur duyuyorum, evlat”

Amasya'da terör saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın babası İbrahim Aslan, oğlunun tabutu başında duygusal bir şekilde vedalaştı. Şehit babası, "Seninle gurur duyuyorum oğlum, vatanıma böyle bir evlat yetiştirdiğin için sana helal olsun" diyerek duygularını dile getirdi. Amasya'da gerçekleştirilen cenaze töreninde vatandaşlar, teröre tepki göstererek "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attılar.

Amasyalı bir Şehit Uzman Çavuş olan Samet Aslan’ın babası olan İbrahim Aslan, oğluyla tabutunun başında duygusal bir vedalaşma anı yaşadı. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin düzenlediği taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın cenazesi, memleketi Amasya’da defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin babası, oğlunun fotoğrafını öperek “Seninle gurur duyuyorum oğlum. Senin gibi bir evlat yetiştirdiğim için vatanıma ve milletime minnettarım. Hakkım sana helal olsun” şeklinde duygusal sözler sarfetti. Babanın cesareti, defalarca öptüğü şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuyla birlikte göze çarptı. Cenazede bulunan vatandaşlar ise “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde sloganlar atarak teröre tepki gösterdi.

Kar kürüme ve tuzlama aracının Bilecik’te devrildiği haberini duydun mu?

Sıradaki haber:

Kar kürüme ve tuzlama aracının Bilecik’te devrildiği haberini duydun mu?

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.