h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kahraman polis memuru Akıllı, son yolculuğuna uğurlandı

Kahraman polis memuru Akıllı, son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Fatma Akın Akıllı, memleketi Karabük'ün Safranbolu ilçesinde defnedildi. Akıllı, Fransa'nın Lyon şehrinde bulunan Interpol Genel Sekreterliği'nde görevliyken geçici görevlendirme ile Gana'ya gönderilmişti. Görev sürecinde böcek ısırması sonucu rahatsızlanan Akıllı, Türkiye'ye getirilerek tedavi altına alındı. 19 gün süren tedavi sürecinin ardından hayatını kaybeden polis memuru, Karabük'te düzenlenen törenin ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden polis memuru Fatma Akın Akıllı, memleketi Safranbolu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Akıllı, Fransa’nın Lyon şehrinde bulunan Interpol Genel Sekreterliği’nde görevli olduğu sırada geçici olarak Gana’ya gönderilmişti. Gana’daki görevi esnasında böcek ısırığı sonucu rahatsızlanan Akıllı, Türkiye’ye getirilerek Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ne yazık ki, tedavi sürecinin 19. gününde polis memuru yaşamını yitirdi ve Safranbolu ilçesine getirildi.
Akıllı için Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Akıllı’nın yakınları ve Safranbolu Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Interpol Başkanı Ahmed Başer Al-Raisi, Interpol Genel Sekreteri Jürgen Stock, Emniyet Genel Müdürlüğü Dışilişkiler Daire Başkanı Gökhan Demirtorla, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Asım Bulat, Genel Müdür Yardımcısı Caner Tayfur, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Faruk Aydın, Interpol Genel Sekreterliği’nde görevli Fransız heyet ve diğer kurumların müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
Cenaze namazının ardından Akıllı’nın naaşı aile mezarlığında defnedildi.

Samsun’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Samsun’da gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.