h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kağıthane’de kum taşıyan bir kamyon devrildi, 1 kişi yaralandı

Kağıthane’de kum taşıyan bir kamyon devrildi, 1 kişi yaralandı

Kağıthane'de bir kum yüklü hafriyat kamyonu, virajı dönerken devrilerek yan yattı. Kazada kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı ve kumlar yol üzerine döküldü. Hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri kumu temizledi.

Kağıthane ilçesinde, kum yüklü bir hafriyat kamyonunun virajı alırken devrilerek yan yatması sonucu meydana gelen bir kaza, sürücünün hafif şekilde yaralanmasıyla sonuçlandı. Olay yerine gelen ekipler, yola dökülen kumları temizledi.

Kaza, saat 09.30 sularında Kağıthane Sadabad Sokağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, inşaat alanına kum taşıyan Mehmet Gültekin’in kullandığı 34 ED 9173 plakalı hafriyat kamyonu, virajı dönme esnasında devrilerek yan yattı. Kazanın ardından kamyonun kasasındaki tonlarca ağırlığındaki kum, yola ve boş araziye döküldü. Civardaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan Gültekin, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Neyse ki, kaza anında hiç kimsenin sokakta olmaması, büyük bir faciadan dönülmesini sağladı. İhbar sonrasında belediye ekipleri, yola dökülen kumu iş makinesiyle temizledi.

[Orijinal haberin kaynağı: {haber kaynağı}]

Bursa’da tefecilik yapanlara yönelik operasyon yapıldı, 3 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Bursa’da tefecilik yapanlara yönelik operasyon yapıldı, 3 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.