h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kağıthane’de korku dolu anlar: Yangın 3 binayı sardı

Kağıthane’de korku dolu anlar: Yangın 3 binayı sardı

Kağıthane'de çıkan yangın sonucu 7 katlı bir apartmanda mahsur kalan 4 vatandaş, dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Yangın diğer iki binaya da sıçrarken yangını söndürmek için yoğun bir müdahale başladı. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı. Yangında can kaybı olmazken, apartmanlarda maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme yapıyor.

Kağıthane’deki 7 Katlı Apartmanda Yangın: 4 Vatandaş Mahsur Kaldı

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Yangın, hızla diğer iki binaya sıçradı ve 4 kişi, dakikalarca kurtarılmayı bekledi.

Yangın, Yahyakemal Mahallesi Okul Caddesi’nde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Apartmandan yükselen alevler, hızla yan binanın çatısına sıçradı ve iki bina üst katını sardı. Hızla tahliye edilen apartman sakinleri büyük bir panik yaşadı. Civardaki vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için yoğun bir müdahalede bulundu ve çevre ilçelerden destek aldı. İtfaiye ekipleri, vinç ve merdiven yardımıyla yangına müdahale etti. Bu sırada bir apartmanın üst katında 3 kişi, orta katında ise 1 kişi, mahsur kaldıkları dairelerinden kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekiplerinin çabaları sonucu, mahsur kalan vatandaşlar yangından sağ salim kurtulmayı başardı. Kurtulanlar sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi. İtfaiye çalışmaları sonucunda alevler kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken, apartmanlarda maddi hasar meydana geldi ve bir binanın çatısı kullanılamaz hale geldi.

Yangının sıçradığı binanın alt katındaki iş yeri çalışanı Aykut Karakuş, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Burada oturuyorduk, üst kattan bir ses duymaya başladık. Bir anda çatıya ateş parçalarının düştüğünü gördük. Dışarı çıktık ve ahşap yerin yanmakta olduğunu gördük. İtfaiye ekiplerine haber verdik. O sırada yangın yan ve arka taraflara da sıçradı. Bir arkadaşımız mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri onu kurtardı. Herhangi bir can kaybımız yok. Ancak, birkaç eşyamız zarar gördü” dedi.

Güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, yangınla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Pendik’te terk edilmiş bir binada yangın çıktı.

Sıradaki haber:

Pendik’te terk edilmiş bir binada yangın çıktı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.