h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kadın öğrenciler için yeni bir bilişim sınıfı açıldı!

Kadın öğrenciler için yeni bir bilişim sınıfı açıldı!

Gölbaşı ilçesinde bulunan Anadolu Lisesi Kız Yurduna 24 adet bilgisayar alınarak öğrencilerin kullanımına sunuldu. Bu girişim, Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan'ın öğrencilerin bilgisayar eksikliğini giderme amacıyla verdiği talimata dayanıyor. Yurdun bilgisayar sınıfı olarak kullanılması için 24 adet bilgisayar, 24 adet masa ve sandalye temin edildi. Kaymakam Seyhan, öğrencilerin hem bilişim imkanlarına ulaşabilme hem de ders çalışabilme konusunda kolaylık sağlamak için bu adımın atıldığını belirtti.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bulunan Anadolu Lisesi Kız Yurdu, öğrencilerin bilgisayar ihtiyacını karşılamak amacıyla 24 adet yeni bilgisayarla donatıldı. Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan’ın talimatlarıyla gerçekleşen bu yenilik sayesinde öğrencilerin eğitimleri daha faydalı bir şekilde ilerleyecek.

Hazırlanan bilgisayar sınıfında, 24 adet bilgisayarın yanı sıra 24 masa ve sandalye de yer aldı. Kaymakam Tarık Buğra Seyhan, yaptığı bir açıklamada, “Kız çocuklarımızın hem derslerine çalışabilecekleri hem de bilişim teknolojilerine kolayca erişebilecekleri bir ortam oluşturduk. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

Bu gelişme, Anadolu Lisesi Kız Yurdu’ndaki öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlayacak ve onlara daha iyi olanaklar sunacak.

Ankara’da silahlı saldırı sonucu yaralanan bir kişi olay yerinde bulundu

Sıradaki haber:

Ankara’da silahlı saldırı sonucu yaralanan bir kişi olay yerinde bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.