h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kadın iç çamaşırlarında uyuşturucu saklayan çift tutuklandı

Kadın iç çamaşırlarında uyuşturucu saklayan çift tutuklandı

Bursa'da bir evde yapılan polis operasyonunda uyuşturucu madde bulundu ve ev sahibi çift tutuklandı. Metamfetamin, nakit para ve uyuşturucu ekipmanı ele geçirilen operasyonda, bazı uyuşturucu maddelerin kadının iç çamaşırlarında saklandığı ortaya çıktı. S.Ö. ve eşi G.Ö., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Bursa’da yapılan bir polis operasyonunda bir evde uyuşturucu madde bulunurken, evde gözaltına alınan karı-koca çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan operasyonda, 956,29 gram metamfetamin, uyuşturucu madde satışından elde edilen nakit para ve uyuşturucu kullanımında kullanılan ekipmanlar ele geçirildi. İlginç bir şekilde, uyuşturucu maddelerin bir kısmının kadının iç çamaşırlarına saklandığı ortaya çıktı.
Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gerçekleştirilen operasyon, Gemlik ilçesindeki Balıkpazarı Yedievler Sokak’ta bir evde gerçekleştirildi. Gözaltına alınan S.Ö. ve eşi G.Ö., adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklandı ve cezaevine gönderildi.”

Prizde takılı olan gece lambası evde yangına sebep oldu!

Sıradaki haber:

Prizde takılı olan gece lambası evde yangına sebep oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.