h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaçışının ardından 9 yıl süren arayış sona erdi: Hapishane firarisi, tren istasyonunda yakalandı

Kaçışının ardından 9 yıl süren arayış sona erdi: Hapishane firarisi, tren istasyonunda yakalandı

Ağrı'da tutuklu olduğu cezaevinden firar eden bir hükümlü, Kırıkkale Tren Garı'nda polis tarafından yakalandı. Firari hükümlü, "kasten öldürme" suçundan 18 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda, hükümlünün Batman'a gitmek üzere tren bileti aldığı tespit edildi. Kısa sürede yakalanan hükümlü, kesinleşmiş cezası bulunan suçlardan dolayı cezaevine gönderilecek.

“Ağrı’da cezaevinde tutuklu bulunan bir hükümlü, 2015 yılında firar ettiği olaydan sonra “kasten öldürme” suçundan 18 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Ancak Kırıkkale Tren Garı’nda polis ekiplerince yakalandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen çalışmalar sonucunda, aranan kişilerin yakalanması için polis ekipleri aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri, 2015 yılında Ağrı’daki cezaevinden kaçan M.A.K.(58)’nin Kırıkkale Tren Garı’ndan Batman’a gitmek üzere bileti aldığını öğrendi. Ekipler kısa sürede tren garındaydı ve 58 yaşındaki hükümlüyü Güney Kurtalan Ekspresi içerisinde yakaladı.

Yapılan inceleme sonucunda, hakkında kesinleşmiş 18 yıl 3 ay hapis cezası bulunan hükümlünün “kasten öldürme” ve “hükümlü veya tutuklunun kaçması” suçlarından 9 yıldır arandığı belirlendi. Hükümlünün, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderileceği öğrenildi.

İtalya’dan Çeşme’ye kaçak sigara yüklü bir tırda büyük bir operasyon gerçekleşti

Sıradaki haber:

İtalya’dan Çeşme’ye kaçak sigara yüklü bir tırda büyük bir operasyon gerçekleşti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.