h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kabloları çalmaya çalışan şahıs jandarma tarafından yakalandı

Kabloları çalmaya çalışan şahıs jandarma tarafından yakalandı

Erzurum'un Uzundere ilçesinde, Türk Telekom Müdürlüğü'ne ait yaklaşık 150 metre bakır telefon kablosu çalındı. Jandarma ekipleri, olayın ardından detaylı bir çalışma yürüttü ve F.K. isimli şüpheliyi yakaladı. Şüphelinin evinde yapılan aramada çalınan malzemeler bulunarak firma yetkililerine teslim edildi. F.K. hakkında adli işlemler devam ediyor.

Erzurum’un Uzundere ilçesinde bir şahıs, bakır telefon kabloları çalma girişiminde bulundu ve jandarma tarafından yakalandı.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve Uzundere İlçe Jandarma Komutanlığının çalışmaları sonucunda, Uzundere ilçesi Kirazlı Mahallesi’nde Türk Telekom Müdürlüğü firmasına ait yaklaşık 150 metre bakır telefon kablosunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir. Detaylı inceleme, analiz ve istihbari çalışmaların ardından olayın F.K. isimli bir şahıs tarafından gerçekleştirildiği belirlenmiştir. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda şüphelinin evinde yapılan aramada çalınan malzemeler bulunarak firma yetkililerine teslim edilmiştir. Olayı gerçekleştiren F.K. hakkında adli işlemlere devam edilmektedir.

Kaza sonucu araç havada asılı kaldı: Bir kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Kaza sonucu araç havada asılı kaldı: Bir kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.