h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kabinin yoluna çıkan otomobil takla attı: 2 kişi yaralandı

Kabinin yoluna çıkan otomobil takla attı: 2 kişi yaralandı

Malatya'da çekici üzerinde yola düşen konteyner kabinine çarpan bir otomobil takla attı ve ters döndü. Kazada, biri çocuk olmak üzere 2 kişi yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı ve kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya’da Konteyner Kabinine Çarpan Otomobil Takla Atarak Ters Döndü, 2 Kişi Yaralandı

Malatya’nın Adıyaman karayolu Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde bugün saat 17.00 sıralarında bir kaza meydana geldi. Gelen bilgilere göre, Adıyaman istikametinden gelen G.Ö.D. (42) yönetimindeki bir otomobil, aynı yöne seyreden bir çekici üzerine düşen konteyner kabine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, bir aydınlatma direğine çarparak takla atarak ters döndü. Kazada araç sürücüsü ve İ.E.D. (12) isimli bir kişi yaralandı.

Kaza haberinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı ve olayın detayları araştırılıyor. Malatya’daki bu üzücü olayın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Sındırgı’da maden yüklü bir kamyon devrildi: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Sındırgı’da maden yüklü bir kamyon devrildi: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.