h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Alanya ilçesindeki Toslak Nebile Hacıkadiroğlu ilkokulu öğrencilerine "Tatilde de Trafik Kuralları Aklımda Projesi" kapsamında jandarma ekipleri tarafından trafik semineri verildi. Seminerde öğrencilere genel trafik kuralları, yayaların doğru hareket tarzları, bisiklet ve motorlu bisiklet kullanımı, kask ve emniyet kemeri kullanımı gibi konular hakkında eğitim verildi. Etkinliğin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Alanya ilçesinde jandarma ekipleri, öğrencilere trafik semineri verdi. Toslak Nebile Hacıkadiroğlu ilkokulu öğrencilerine, “Tatilde de Trafik Kuralları Aklımda Projesi” kapsamında trafik bilinci aşılayan bir seminer düzenlendi. Seminerde, genel trafik kuralları, yaya hareket tarzları, bisiklet ve motorlu bisiklet kullanırken dikkat edilecek noktalar, emniyet kemeri ve kask kullanımının önemi, okul servis araçlarında öğrencilerin güvenliği ve yaya geçitlerinde doğru hareket etme konuları hakkında eğitim sunumu yapıldı. Etkinlik sonunda öğrencilere boyama kitabı ve okuma kitabı hediye edildi.

Elektrik trafosunda endişe verici patlama olayı yaşandı

Sıradaki haber:

Elektrik trafosunda endişe verici patlama olayı yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.