h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma, yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan bir terör örgütü mensubunu yakaladı.

Jandarma, yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan bir terör örgütü mensubunu yakaladı.

Gaziantep'te sınıra yapılan devriye faaliyeti sırasında yurda kaçmak isteyen ve daha önce PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünde faaliyet gösterdiği belirlenen bir şüpheli yakalandı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar sonucunda terör örgütleri ve işbirlikçilerinin faaliyetleri deşifre edilmeye çalışılıyor. Tutuklanarak cezaevine teslim edilen şüpheli, Suriye'de 2020-2022 yılları arasında silahlı olarak faaliyet yürütmüştü.

Gaziantep’te jandarma ekipleri, sınır hattında gerçekleştirdiği devriye faaliyeti sırasında kaçak geçiş yapmaya çalışan ve daha önce silahlı olarak PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünde faaliyet gösterdiği belirlenen bir şüpheliyi yakaladı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin çalışmalarının deşifre edilmesi ve engellenmesi amacıyla çalışma yaptı. Bu kapsamda, Türkiye-Suriye sınır hattında gerçekleştirilen devriye faaliyeti sırasında yasadışı yollarla ülkeye geçmeye çalışan ve Suriye’de 2020-2022 yılları arasında PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği belirlenen U.C. adlı yabancı uyruklu bir şüpheli gözaltına alındı.
PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyesi olan şüpheli, sorgulamasının ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Gönen-Bandırma Yolu Üzerindeki Kaza: Bir Tır Devrildi

Sıradaki haber:

Gönen-Bandırma Yolu Üzerindeki Kaza: Bir Tır Devrildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.