h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma tarafından sabah baskını düzenlendi: 9 kişi gözaltına alındı

Jandarma tarafından sabah baskını düzenlendi: 9 kişi gözaltına alındı

Tekirdağ'da Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 9 şüpheli yakalandı. Operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aramalarda bonzai, metamfetamin, esrar, sentetik hap ve diğer uyuşturucu maddeler bulundu. Ayrıca, tabanca, terazi, bıçak ve cep telefonları da ele geçirildi. 3 şüpheli gözaltına alındı ve diğer kişilere uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapıldı.

Tekirdağ’da Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği şafak operasyonunda 9 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Operasyon sırasında uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheliler hakkında işlem yapıldı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda, 9 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda 58 gram bonzai, 32 gram metamfetamin, 2 gram esrar, 16 adet sentetik hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet kasatura bıçak, 1 adet fişek ve 4 adet cep telefonu ele geçirildi. S.B., K.K. ve N.Ç. isimli 3 şüpheli gözaltına alınırken, Ş.G., B.Ç., O.C.K., S.B., T.T. ve M.G. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldığı bildirildi.

Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.