h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma personeli fabrika çalışanlarına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yaptı

Jandarma personeli fabrika çalışanlarına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yaptı

Kastamonu’da tekstil fabrikasında çalışan 240 personel, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından KADES uygulaması hakkında bilgilendirildi. Eğitimde, şiddet türleri, başvuru yöntemleri ve alınacak önlemler, elektronik kelepçe uygulaması, erken yaşta evlilik konularında önemli bilgiler verildi. Eğitimin ardından broşürler dağıtılarak farkındalık oluşturuldu.

Kastamonu’da Jandarma ekipleri, bir tekstil fabrikasında çalışan 240 kişiye KADES uygulamasını tanıtarak şiddeti önlemek için önemli bilgiler aktardı. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kastamonu’da faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışan toplam 340 kişiye şiddet türleri, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri ve sonrasında alınacak önlemler, elektronik kelepçe uygulaması, erken yaşta evlilik ve KADES uygulaması hakkında eğitim verildi. Eğitim sonunda çalışanlara bilinç oluşturmak amacıyla broşürler dağıtıldı.

Zonguldak’ta, Rektör Özölçer’in katılımıyla “Yeni Ufuk Zonguldak Toplantısı” düzenlendi.

Sıradaki haber:

Zonguldak’ta, Rektör Özölçer’in katılımıyla “Yeni Ufuk Zonguldak Toplantısı” düzenlendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.