h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma, kadınlara KADES uygulamasını anlattı

Jandarma, kadınlara KADES uygulamasını anlattı

Aydın'ın Efeler ilçesinde jandarma ekipleri, KADES uygulamasını tanıtmak amacıyla kadınlarla bir araya geldi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Aile içi Şiddetle Mücadele Kısım Amirliği tarafından gerçekleştirilen eğitim ziyaretleri devam ediyor. Kızılcaköy Mahallesi'nde ikamet eden kadın ve erkekler ziyaret edilerek 6284 Sayılı Kanun, KADES Uygulaması ve Kadına El Kalkamaz konularında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca kadınların telefonlarına KADES uygulamasını indirme işlemi gerçekleştirildi. Erkeklerle birlikte 'Kadına El Kalkamaz' pankartı da açıldı. Bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceği belirtildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde jandarma ekipleri, kadınlarla bir araya gelerek KADES uygulamasını tanıttı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele Kısım Amirliği, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla düzenlediği eğitim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kızılcaköy Mahallesi’nde ikamet eden kadın ve erkek vatandaşları ziyaret eden ekipler, 6284 Sayılı Kanun, KADES Uygulaması ve Kadına El Kalkamaz konularında bilgilendirme yapmıştır. Ayrıca, kadınların telefonlarına KADES uygulamasını indirmeleri için yardımcı olunmuştur. Faaliyet kapsamında erkeklerle birlikte “Kadına El Kalkamaz” pankartı da açılmıştır. Bilgilendirme faaliyetlerinin kesintisiz olarak devam edeceği belirtilmektedir.

Istanbul Havalimanı’nda, Yasa Dışı Maddelerle Mücadele Operasyonunda 586 Kilo Uyuşturucu Bulundu!

Sıradaki haber:

Istanbul Havalimanı’nda, Yasa Dışı Maddelerle Mücadele Operasyonunda 586 Kilo Uyuşturucu Bulundu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.