h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Jandarma, KADES uygulamasını tanıttı”

“Jandarma, KADES uygulamasını tanıttı”

Afyonkarahisar'da jandarma ekipleri, 300 vatandaşa Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme yaparak, kadınların cep telefonlarına uygulamayı yükledi. Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dinar Sosyal Hizmet Merkezi tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme etkinliği, Haydarlı beldesi pazar yerinde gerçekleşti. Kadınların ve çocukların şiddet, taciz gibi kötü durumlarla karşılaşmaması için hayata geçirilen KADES hakkında yapılan bilgilendirme sonrasında, jandarma personelleri kadınların cep telefonlarına uygulamayı yükledi.

Afyonkarahisar’da, jandarma ekipleri tarafından 300 vatandaşa Kadın Destek Uygulaması (KADES) ile ilgili bilgi verildi ve kadınların cep telefonlarına bu uygulama yüklendi.

Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dinar Sosyal Hizmet Merkezi tarafından görevlendirilen personeller, Haydarlı beldesi pazar yerinde 300 vatandaşa KADES hakkında bilgilendirme yaptı. Bu uygulama, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz ve benzeri kötü olayları engellemeyi amaçlamaktadır. Bilgilendirme sonrasında, görevliler kadınların cep telefonlarına KADES uygulamasını yükledi.

Uyuşturucu suçundan yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı

Sıradaki haber:

Uyuşturucu suçundan yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.