h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma, cinayet zanlısını yakaladı – İşte detaylar!

Jandarma, cinayet zanlısını yakaladı – İşte detaylar!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde geçen yıl meydana gelen kavgada ölen kişinin katil zanlısı jandarma tarafından yakalandı. Ahmet Önay adlı vatandaşın ölümüyle sonuçlanan kavgada aranan F.T., Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından Eyyübiye ilçesinde düzenlenen bir operasyonla yakalandı. Soruşturma devam ederken, olayda 7 kişi yaralanmıştı.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen bir olayda hayatını kaybeden kişinin cinayet zanlısı, jandarma tarafından yakalandı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), temmuz ayında Akçakale’ye bağlı Ekinyazı kırsal mahallesinde yaşanan kavgada hayatını kaybeden Ahmet Önay’ın (35) cinayet zanlısını yakalamak için yürüttüğü çalışmalar sonucunda başarılı oldu. F.T. isimli zanlının yerini belirleyen ekipler, Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’ne operasyon düzenledi. Zanlı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor. 18 Temmuz 2023 tarihinde iki aşiret arasındaki bir kavgada Ahmet Önay hayatını kaybetmiş ve 7 kişi yaralanmıştı.

Kaza sonucu yan yatan otomobilde 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Kaza sonucu yan yatan otomobilde 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.