h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma birimleri, kırsal kesimlerdeki eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Jandarma birimleri, kırsal kesimlerdeki eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Enez ilçesindeki Abdurrahim ve Sultaniçe köylerindeki vatandaşlara siber suçlarla ilgili bilinçlendirme eğitimi verdi. Jandarma ekipleri, dijital dolandırıcılık faaliyetlerini engellemek için sürekli bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Siber farkındalık, güvenli internet kullanımı ve sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda broşürlerle vatandaşları bilgilendirdi. Siber dolandırıcılık faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Enez ilçesindeki Abdurrahim ve Sultaniçe köylerindeki vatandaşları siber suçlar konusunda bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla eğitimler düzenledi.

Jandarma, dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesi için sürekli bilgilendirme çalışmaları yürütüyor. Bu faaliyetler, maddi ve manevi kayıplara yol açan ve farklı suç olaylarının kaynağı olan dijital dolandırıcılığın önlenmesine yöneliktir.

Jandarma ekipleri, siber farkındalık, güvenli internet kullanımı, tarım araçları dolandırıcılığı ve sosyal medya kullanımına dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirme yapmaktadır. Ayrıca görsel içerikli broşürler de dağıtılmaktadır.

Siber dolandırıcılığın önlenmesine yönelik çalışmaların kesintisiz olarak devam edeceği belirtilmiştir. Vatandaşların maddi ve manevi zararlarının önlenmesi amaçlanmaktadır.

Gala Gölü Milli Parkı’nda denetimler devam ediyor

Sıradaki haber:

Gala Gölü Milli Parkı’nda denetimler devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.