h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Jandarma, 30 yıldır aranan bir kişiyi yakaladı

Jandarma, 30 yıldır aranan bir kişiyi yakaladı

Kuşadası'nda, üzerinde kesinleşmiş 30 yıl 30 ay hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Güzelçamlı Mahallesi'nde durdurulan şüpheli şahsın kimlik bilgileriyle uyumsuzluk tespit edildi ve yapılan araştırmada, şahsın birden fazla kişi tarafından işlenen silahlı yağma ve basit yaralama suçlarından arandığı belirlendi. Şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Vakit.com.tr olarak Aydın'ın Kuşadası ilçesinde hapis cezası bulunan şahsın jandarma ekipleri tarafından yakalandığını ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kuşadası ilçesinde, önceden kesinleşmiş 30 yıl 30 ay hapis cezası bulunan bir kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güven ve huzurunu sağlamak için kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Olay, Güzelçamlı Mahallesi’nde meydana geldi. Jandarma ekipleri, şüpheli davranışları olan bir kişiyi durdurdu. Şüphelinin beyan ettiği kimlik bilgileriyle sistemdeki bilgilerin uyuşmaması üzerine yapılan araştırma sonucunda, M.K. adıyla aranan ve birden fazla kişi tarafından gece vakti silahla yağma ve basit yaralama suçlarından 30 yıl 30 ay hapis cezasına çarptırılmış bir kişi olduğu tespit edildi. Şahsın üzerinde yapılan aramada da bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu Kaçakçılığından Aranan Şanlıurfa Zanlısı Sonunda Yakalandı!

Sıradaki haber:

Uyuşturucu Kaçakçılığından Aranan Şanlıurfa Zanlısı Sonunda Yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.