h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’de Tartışma Sonucu Meydana Gelen Cinayetin Perde Arkası Ortaya Çıktı

İzmir’de Tartışma Sonucu Meydana Gelen Cinayetin Perde Arkası Ortaya Çıktı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 'laf atma' yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay Yıldız Caddesi ile Türbe Caddesi kesişiminde meydana geldi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte A.B.Y. adlı kişi bıçakla Medet Ferhan Şengün'ü göğsünden yaraladı. Şengün, olay yerinde yaşamını yitirdi. A.B.Y. ise polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, ‘laf atma’ nedeniyle çıktığı iddia edilen bir kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde Yıldız Caddesi ile Türbe Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre, A.B.Y. adındaki şahıs ile 33 yaşındaki Medet Ferhan Şengün arasında yol üzerinde ‘laf atma’ nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüdükçe A.B.Y., elindeki bıçakla Şengün’ü göğsünden bıçakladı. Kanlar içinde yere düşen Şengün’ün durumu çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Sağlık ekipleri, olay yerine gelerek Şengün’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından Şengün’ün cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, olayın şüphelisi olduğu iddia edilen A.B.Y., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam etmektedir.

Haber başlığı: Hafif ticari araç alev topuna dönüştü!

Sıradaki haber:

Haber başlığı: Hafif ticari araç alev topuna dönüştü!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.