h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’de tabancayla yaralanan 2 kişiyi gözaltına alan çocuk, polis tarafından yakalandı.

İzmir’de tabancayla yaralanan 2 kişiyi gözaltına alan çocuk, polis tarafından yakalandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde çıkan kavgada, tabancayla yaralanan iki kişiye saldıran çocuk, polis tarafından yakalandı. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Refik Şevket İnce Mahallesi'ndeki kavga ihbarı üzerine olay yerine gitti. İncelenen olayda, iki yaralının tabancayla yaralandığı belirlendi ve şüphelinin H.K. adlı bir çocuk olduğu tespit edildi. Polis, kısa süre içinde şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, 18 yaşından küçük olduğu için Bayraklı Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşanan bir kavgada, iki kişiyi tabancayla yaralayan bir çocuk, polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’nin Refik Şevket İnce Mahallesi’ne gittiği bir ihbar üzerine ortaya çıktı. İnceleme sonucunda, tabancayla yaralanan iki kişi ile görüşen polis ekipleri, şüphelinin H.K. adlı bir çocuk olduğunu belirledi. Şüpheliyi yakalamak için başlatılan çalışma sonucunda, H.K. kısa bir süre sonra 2130 Sokak’ta yakalandı ve gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli, suç aleti tabancayla birlikte Bayraklı Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edildi. Yaşı 18’den küçük olduğu tespit edilen şüpheli, işlemleri için burada tutulmaya başlandı.

Antalya-Konya yolunda ulaşım, kar engeline takıldı! Hayli yoğun kar yağışı yaşandı.

Sıradaki haber:

Antalya-Konya yolunda ulaşım, kar engeline takıldı! Hayli yoğun kar yağışı yaşandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.