h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’de suçluların peşinde: 900 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarıyla yakalanma operasyonu

İzmir’de suçluların peşinde: 900 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarıyla yakalanma operasyonu

İzmir Menemen'de, 16 yaşındaki bir kız çocuğunun da aralarında bulunduğu 2 ayrı gasp olayını gerçekleştiren suçlu, 50'den fazla güvenlik kamerası kaydının incelenmesi sonucu yakalandı. Kamera görüntülerinde suçlunun rahat tavırlar sergilediği görüldü. Ferhat S. adlı zanlının silahla yağma, hırsızlık ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Gasp edilen kız çocuğunun tedavi altında olduğu bildirildi.

İzmir’in Menemen ilçesinde, 16 yaşındaki bir kız çocuğunun da dahil olduğu iki ayrı gasp olayını gerçekleştiren ve bir araba çalan bir suçlu, 50 kadar kameranın yaklaşık 900 saatlik kayıt görüntülerini izleyerek tespit edildikten sonra polis tarafından yakalandı. Polis tarafından izlenen kamera görüntülerinde, şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.

2 Ocak tarihinde Menemen İZBAN yakınlarında bir 16 yaşındaki kız çocuğunu gasp eden ve 7 Ocak’ta Uğur Mumcu Mahallesi’nde başka bir gasp olayı gerçekleştiren ve Kasımpaşa Mahallesi’nde bir araç çalan bir suçlu, Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yakalanmak için çalışma başlatıldı.

50 kadar kamera kaydı incelendi

Menemen polisi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 50 kadar kameranın yaklaşık 900 saatlik kayıtları incelenerek suçlunun 33 yaşındaki Ferhat S. olduğu belirlendi. Suçlunun rahat tavırlar sergilediği çeşitli kamera kayıtlarında görülürken, ekipler istediği yerlerde arama yapmak için 3 olası adres tespit etti. Savcılık kararına uygun olarak gerçekleştirilen aramalarda şüphelinin saklanabileceği adresler kontrol edildi.

Suç makinesi yakalandı

Şüpheli, Yeşilpınar Mahallesi’ndeki bir evde yakalandı. Gözaltına alınan zanlıya yapılan soruşturmada; silahla yağma, hırsızlık ve kaçak hükümlü olduğu ortaya çıktı. Yakalanması için 30 yıl 2 ay 25 gün hapis cezasıyla aranan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, gasp edilen 16 yaşındaki kız çocuğunun diz kapağının kırıldığı ve tedavi altında olduğu öğrenildi.

Gaziantep’te fuhuş operasyonunda 21 kişi gözaltına alındı, 7 kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Gaziantep’te fuhuş operasyonunda 21 kişi gözaltına alındı, 7 kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.