h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’de fuhuş çetesine polis operasyonu: 3 kişi tutuklandı

İzmir’de fuhuş çetesine polis operasyonu: 3 kişi tutuklandı

İzmir'de fuhuş çetesine yönelik operasyonda lider ve 2 şüpheli yakalandı. Yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen çete üyelerinin, 7 mağdur kadın kurtarıldı ve yabancılar göç idaresine teslim edildi. Şüpheliler tutuklandı.

İzmir’de yapılan bir operasyonda fuhuş çetesine yönelik çalışmalar sonucunda 3 kişi yakalandı. Çete lideri ve yanındaki 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri uzun bir süredir takip ettikleri fuhuş çetesinin yurt dışından getirilen yabancı kadınlara zorla fuhuş yaptırmak için aracılık ettiğini ve yer imkan sağladığını belirledi. Fuhuşa teşvik etme, aracılık etme veya zorlama, şantaj veya tehdit suçlamalarıyla takip edilen bu çeteye eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyon sonucunda çetenin lideri olan S.D. ve yanındaki 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Ayrıca, fuhuş çetesinin zorla fuhuş yaptırdığı tespit edilen toplamda 7 mağdur kadının kurtarıldığı ve yabancı uyruklu olanların ise İl Göç İdare Müdürlüğü’ne teslim edildiği belirtildi. Bu süreçte işlemleri tamamlanan şüpheliler S.D, Ü.A. ve S.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mudanya’da 1 milyon lira değerinde elektronik sigara likidi yakalandı

Sıradaki haber:

Mudanya’da 1 milyon lira değerinde elektronik sigara likidi yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.