h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İzmir’deki kazada Tofaş marka otomobil ikiye bölündü: 2 ölü, 3 ağır yaralı

İzmir’deki kazada Tofaş marka otomobil ikiye bölündü: 2 ölü, 3 ağır yaralı

İzmir'in Tire ilçesinde meydana gelen feci kaza sonucunda, Tofaş marka otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 genç yaşamını yitirdi, 3 kişi ise ağır yaralandı. Kazanın Hüseyin Ağa Köprüsü üzerinde meydana geldiği ve araç içinde bulunan gençlerin yolun ortasına savrulduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir’in Tire ilçesinde meydana gelen trajik bir kazada, Tofaş marka bir otomobilde bulunan 2 genç yaşamını yitirdi ve 3 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, kaza Tire-Bayındır yolunda Hüseyin Ağa Köprüsü üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, Asil Can Duran (35), Salih Kaan Özaslan (20), Poyraz Y. (20), Ahmet Can A. (18) ve Okan A. (29), Tire’den Bayındır istikametine doğru seyir halindeyken Hüseyin Ağa köprüsüne yakın bir noktada bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle olay yerinde savaş alanı andıran bir manzara oluşurken, otomobilde bulunan bazı gençler yola savruldu. Kazanın ardından araç içinde bulunan 35 yaşındaki Asil Can Duran ve 20 yaşındaki Salih Kaan Özaslan hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Poyraz Y., Ahmet Can A. ve Okan A. ise ağır şekilde yaralanarak Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Markete gitti, döndüğünde otomobilinde başkasını gördü

Sıradaki haber:

Markete gitti, döndüğünde otomobilinde başkasını gördü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.