h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İşte ikinci bir perde: ‘Breaking Bad’ karakteri, tekrar tutuklandı!

İşte ikinci bir perde: ‘Breaking Bad’ karakteri, tekrar tutuklandı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğretmenlik yaparken uyuşturucu ticareti yaptığı ortaya çıkan Sertuğ Zeki Bestel, hapisten çıktıktan sonra yine uyuşturucuyla yakalandı. Bestel'in evinde yapılan aramada 5.5 kg esrar, 3.92 gram kokain, 13.58 gram metamfetamin, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 11.600 TL para ele geçirildi. Bestel ve arkadaşı Buket Bayezit tutuklandı.

Muğla’da Uyuşturucu Ticareti Yapan Eski Öğretmen Tutuklandı

ABD’de yayınlanan ve bir kimya öğretmeninin uyuşturucu üretip satması olayını konu alan ‘Breaking Bad’ dizisine benzer bir olay, Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2020 yılında yaşandı. Fen bilgisi öğretmeni olan Sertuğ Zeki Bestel, özel bir okulda çalışırken uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanarak okuldan atıldı ve polis operasyonuyla tutuklandı. Ancak hapisten çıktıktan sonra tekrar aynı suçla yakalandı ve yeniden tutuklandı. Bestel’in evinde yapılan aramada büyük miktarda uyuşturucu bulundu ve uyuşturucuyu arkadaşı Buket Bayezit’in üniversite öğrencilerine sattığı belirlendi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Marmaris’te uyuşturucu ticareti nedeniyle tutuklanan erkek arkadaş Sertuğ Zeki Bestel’in evinde 5 kilo 500 gram esrar, 3,92 gram kokain, 13,58 gram metamfetamin, 2 adet hazır esrar-tütün karışımı sigara, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 11 bin 600 TL para ele geçirildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan ve öğretmenlikten atılan Sertuğ Zeki Bestel ile arkadaşı Buket Bayezit, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

“ABD’deki “Breaking Bad” Dizisine Benzer Olay, Marmaris’te Yaşandı!”

Kemik Yüklü Kamyon, EGO Otobüsüne Çarptı

Sıradaki haber:

Kemik Yüklü Kamyon, EGO Otobüsüne Çarptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.