h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’daki mühendisin ölümüyle ilgili yeni görüntüler ve ayrıntılar gün yüzüne çıktı

İstanbul’daki mühendisin ölümüyle ilgili yeni görüntüler ve ayrıntılar gün yüzüne çıktı

Şişli'de mühendis Fatih Aksın, başına aldığı darbe sonucu yaralanıp eve gitmiş ve orada hayatını kaybetmiştir. Olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerinde, Aksın'ın düştüğü anlar açıkça görülmektedir. Yapılan incelemeler sonucunda beyin kanaması geçirdiği ve iç kanama nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlenmiştir. Aksın'ın cenazesi ise toprağa verilmiştir.

Şişli’de Hayatını Kaybeden Mühendisin Evine Hasta Halde Dönerek Görüntüleri Ortaya Çıktı

Şişli Teşvikiye Mahallesi’nde geçtiğimiz salı günü meydana gelen olayda, 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksın, başına aldığı darbenin ardından evine gelmişti. Kendini iyi hissetmeyen Aksın, yardım istemek için yanındaki arkadaşlarına mesaj atmış, fakat bir süre sonra yere düşerek hayatını kaybetmişti. Şişli Asayiş Büro Amirliği polisleri, mühendisin ölüm nedenini aydınlatmak için çalışmalara başlamış ve güvenlik kameralarını incelemişti.

Olayı gören bir çiçekçi, Aksın’ın başını basamağa çarparak yere düştüğünü görerek yardıma koşmuştu. Ancak Aksın, yardım teklifini kabul etmeyerek uzaklaşmıştı.

Polis, incelemeler neticesinde Aksın’ın güvenlik kamerası görüntülerini incelemiş ve bir giyim mağazası önünde yürürken birden durarak fenalaşarak yere düştüğünü ve başını mağazanın giriş basamağının köşesine çarptığını tespit etmişti.

Yapılan çalışmalar sonucunda, Aksın’ın evine dönerken başının arka tarafını tutarak binaya girdiği ve daha sonra apartman kapısında beklediği görüntülerde yer almaktadır. Otopsi raporu sonucunda Aksın’ın düşmeye bağlı beyin kanaması geçirdiği ve iç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. MHP Elağız eski İl Başkanı Kenan Aksın’ın oğlu olan mühendis, cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Görüntülerle: Apartmandaki çatı yangını amansız bir şekilde ilerliyor

Sıradaki haber:

Görüntülerle: Apartmandaki çatı yangını amansız bir şekilde ilerliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.