h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da şoke eden görüntüler: Para talep eden kardeşine madde bağımlısı saldırısı!

İstanbul’da şoke eden görüntüler: Para talep eden kardeşine madde bağımlısı saldırısı!

Beyoğlu'nda madde bağımlısı bir ağabey, para isteyen kardeşi tarafından silahla bacağından vuruldu. Saldırgan kardeş, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Ağabeyin evde camları kırarak zarar verdiği ve suç kayıtlarının olduğu belirlendi. Saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Yaralı ağabey hastaneye kaldırılırken, annesi ise ağlamaya başladı. Polis, olayla ilgili çalışmalara devam ederken, saldırgan kardeş silahıyla birlikte yakalandı. Saldırgan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu’nda bir şahıs, madde bağımlısı ağabeyini para istediği için silahla bacağından vurdu. Olay, güvenlik kameralarına yansırken, saldırgan kardeş polisler tarafından yakalandı ve tutuklandı. Madde bağımlısı ağabeyin, 13 suç kaydı olduğu ve ailesine zarar verdiği ortaya çıktı.
Olay, Salı günü Beyoğlu Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda gerçekleşti. Madde bağımlısı olduğu belirtilen Veysi G. (26), ailesinin evinin camlarını kırarak zarar vermişti. Ailesini rahatsız eden genç, olay günü kardeşi Yusuf G.’nin (22) sahibi olduğu kafeteryaya gitti. Burada, madde almak için para isteyen Veysi G., kardeşi Yusuf G. tarafından reddedildi. Tartışma kavgaya dönüşünce Yusuf G., silahını çekerek ağabeyini bacağından vurdu. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. İlk müdahalenin ardından Veysi G., ambulansla Şişli Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi. Genç adam vurulduktan sonra annesi tarafından gözyaşları içinde beklenirken bu anlar da kameralara yansıdı.
Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri olayla ilgili inceleme başlattı. Veysi G. ve yakınlarının ifadesi alınırken, güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırganın Yusuf G. olduğu tespit edildi. Yusuf G., olaydan 2 gün sonra kullandığı silahla birlikte Camikebir Mahallesi Bülent Demir Caddesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan Yusuf G., emniyete götürüldü.
Emniyetteki ifadesinde Yusuf G., ağabeyi ile tartıştığını ve silahla ateş ederek bacağından vurduğunu söyledi. Suç kaydı bulunmayan Yusuf G., “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ağabey Veysi G.’nin ise “uyuşturucu madde kullanma” ve “mala zarar verme” suçları başta olmak üzere toplamda 13 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Kars Valisi Polat, esnafla buluştu: İş dünyasıyla yakın diyalog kurdu

Sıradaki haber:

Kars Valisi Polat, esnafla buluştu: İş dünyasıyla yakın diyalog kurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.