h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da Polis Tarafından Gerçekleştirilen ‘Genel Güvenlik’ Denetimi

İstanbul’da Polis Tarafından Gerçekleştirilen ‘Genel Güvenlik’ Denetimi

İstanbul'da yapılan "Genel Güvenlik" uygulamasında, Yunus polis ekipleri şüpheli şahısları durdurup üst araması ve kimlik kontrolü yaparak güvenliği sağladı. Beşiktaş, Fatih, Kadıköy, Beyoğlu ve Bahçelievler ilçelerinde 50 noktada gerçekleştirilen bu uygulamada Sultanahmet Meydanı'nda da Yunus polisleri görev aldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen bu operasyona ilçe emniyet müdürlükleri, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ve Turizm Şube Müdürlüğü'nde görevli personel de katıldı.

İstanbul’da Gerçekleştirilen “Genel Güvenlik” Operasyonunda Yunus Polis Ekipleri Şüpheli Şahısları Durdurdu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonunda İlçe Emniyet Müdürlükleri, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ve Turizm Şube Müdürlüğü’ndeki personelin katılımıyla Beşiktaş, Fatih, Kadıköy, Beyoğlu ve Bahçelievler ilçelerinde 50 farklı noktada “Genel Güvenlik” operasyonu gerçekleştirildi. Sultanahmet Meydanı’nda da Yunus Polis Ekipleri, şüpheli şahısları durdurarak üst araması ve kimlik kontrolü yapma görevini üstlendi.

İstanbul’da Emniyetin ‘Genel Güvenlik Uygulaması’ gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

İstanbul’da Emniyetin ‘Genel Güvenlik Uygulaması’ gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.