h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da Güvenlik Tedbirleri Arttırılarak “Genel Güvenlik Uygulaması” Gerçekleştirildi

İstanbul’da Güvenlik Tedbirleri Arttırılarak “Genel Güvenlik Uygulaması” Gerçekleştirildi

İstanbul'un Beşiktaş, Fatih, Kadıköy, Beyoğlu ve Bahçelievler ilçelerinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Genel Güvenlik Uygulaması gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlükleri, Güven Timleri ve Turizm Şube Müdürlüğü personellerinin katılımıyla 43 noktada yapılan uygulamaya 74 emniyet ekibi destek verdi. Özellikle Sultanahmet Meydanı'nda şüpheli görülen kişiler üst araması ve kimlik kontrolünden geçirildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Beşiktaş, Fatih, Kadıköy, Beyoğlu ve Bahçelievler ilçelerinde Genel Güvenlik Uygulaması düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğü’nün Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen uygulamaya, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ve Turizm Şube Müdürlüğü’nde görevli personeller de katıldı. Toplamda 74 emniyet ekibinin destek verdiği uygulama, 43 farklı noktada gerçekleştirildi. Sultanahmet Meydanı’nda ise Yunus Polis ekipleri, şüpheli görülen kişileri durdurarak üst araması ve kimlik kontrolü yaptı.

Sultangazi’deki bir oto tamirhanesinde çıkan yangında 2 otomobil ve 1 motosiklet tamamen yok oldu.

Sıradaki haber:

Sultangazi’deki bir oto tamirhanesinde çıkan yangında 2 otomobil ve 1 motosiklet tamamen yok oldu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.