h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da bir askeri birliğe saldırı gerçekleşti, biri subay olmak üzere beş şehit verildi.

İstanbul’da bir askeri birliğe saldırı gerçekleşti, biri subay olmak üzere beş şehit verildi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun acı haberi, İstanbul Tuzla ilçesindeki ailesine ulaştı. Şehidin evine, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur da taziye için gitti. Tayfur, "Devletimiz ve milletimiz el ele bu teröre karşı elinden geleni sonuna kadar yapacaklar. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışma sonucunda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun ailesine acı haber, İstanbul’un Tuzla ilçesinde bulunan evlerine askeri yetkililer tarafından iletilmiştir. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur da taziye için şehit ailesinin evine ziyarette bulunmuştur. Tayfur ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Çok üzgünüz. Umarım bu son olur. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek teröre karşı mücadele etmeye devam edecek. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimiz, ordumuz ve tüm güvenlik güçlerimiz ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Tuzla ilçemizde de şehidimiz var. Bizi derinden üzdü. Acılı ailemizin acılarını paylaşmak için buradayız. Sözlerin tükendiği noktadayız” ifadelerini kullanmıştır.

Ordu’ya bir şehit haber geldi

Sıradaki haber:

Ordu’ya bir şehit haber geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.