h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da 8 çocuk babası bir adam, evinin yakınında silahla vurularak bulundu

İstanbul’da 8 çocuk babası bir adam, evinin yakınında silahla vurularak bulundu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde evinin yakınında silahla başından vurulmuş halde bulunan 77 yaşındaki bir adam hayatını kaybetti. Olayın meydana geldiği yerdeki köyde yaşayan Mehmet Karabulut, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karabulut'un 8 çocuk babası olduğu belirtildi. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Körfez ilçesinde yaşayan Mehmet Karabulut adlı 77 yaşındaki bir adam, evinin yakınında silahla başından vurulmuş şekilde bulundu ve maalesef hayatını kaybetti. Olay, Sipahiler Mahallesi Köyü Demirciler mevkiinde gerçekleşti. Karabulut’un ailesi, onu evinin yaklaşık 100 metre uzaklığında silahla vurulmuş halde buldu. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi arandı ve sağlık ekipleri ile jandarma olay yerine gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Karabulut daha sonra ağır yaralı olarak Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Karabulut hayatını kaybetti. Mehmet Karabulut, 8 çocuk babasıydı. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

CEO’nun 4,5 metrelik düşmesi, Hindistan’da kutlama gecesinde büyük bir faciaya yol açtı

Sıradaki haber:

CEO’nun 4,5 metrelik düşmesi, Hindistan’da kutlama gecesinde büyük bir faciaya yol açtı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.