h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da 2 kişi, 4 farklı ilçeden 4 otomobili çalmaya çalışırken yakalandı

İstanbul’da 2 kişi, 4 farklı ilçeden 4 otomobili çalmaya çalışırken yakalandı

İstanbul'un çeşitli ilçelerinden çalınan 4 otomobilin izini süren polis, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, şüphelilerin araçları çalma anı yer alıyor. Yakalanan şüphelilerden biri daha önce suç işlediği için aranıyordu. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul’un dört ayrı ilçesinde meydana gelen otomobil hırsızlıklarına karıştıkları iddia edilen iki şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Güvenlik kameralarının kaydettiği anlarda şüphelilerin birinin daha önce işlediği suçlardan dolayı arandığı ortaya çıktı.
Esenyurt, Başakşehir, Eyüpsultan ve Avcılar ilçelerinde bir dönem içerisinde meydana gelen dört otomobil, minibüs ve plaka hırsızlık olayları üzerine polis, soruşturma başlattı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını titizlikle inceledi. Görüntülerde, minibüsle gelen şüphelilerin sürücüsünün kısa süreliğine markete girmek için aracı durdurduğu esnada hafif ticari aracı çaldığı tespit edildi. Aracın sürücüsü, hızla uzaklaşan şüphelilerin peşinden koşarken bir başka kamera kaydında da şüphelilerin çaldıkları aracın içinde incelemelerde bulunduğu ve araçtan fırlatılan ekmek dolu sepetin yola düşürüldüğü görüldü. Yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerin kimlikleri güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek Muhammed H.G. (27) ve Vedat K. (20) isimli şahıslar polis tarafından gözaltına alındı. Muhammed H.G.’nin daha önce işlediği suçlardan dolayı 5 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve ayrıca 15 suç kaydının olduğu belirlendi. Diğer şüpheli Vedat K.’nın ise daha önce 6 suç kaydının olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheliler mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Rus kadın turistin cesedi, dağlık bir bölgede bulunduktan sonra Moskova’ya nakledilecek.

Sıradaki haber:

Rus kadın turistin cesedi, dağlık bir bölgede bulunduktan sonra Moskova’ya nakledilecek.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.