h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul Polisi, uyuşturucu kartelinin liderlerinden Sammy Ali’yi “Kartel-4” operasyonuyla yakaladı.

İstanbul Polisi, uyuşturucu kartelinin liderlerinden Sammy Ali’yi “Kartel-4” operasyonuyla yakaladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya tarafından çıkartılan Interpol kırmızı bülteniyle aranan uyuşturucu madde karteli lideri Sammy Ali'nin İstanbul'da yakalandığını açıkladı. Yerlikaya, uluslararası organize suç örgütlerine ve zehir tacirlerine müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Uluslararası seviyede aranan uyuşturucu madde kartelinin liderlerinden Sammy Ali’nin Interpol tarafından çıkarılan kırmızı bülten ile yakalandığını duyurdu. İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, uluslararası organize suç örgütlerine ve zehir tacirlerine müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı “Kartel-4” operasyonunda Sammy Ali’nin yakalandığını ve Almanya’da uyuşturucu ticareti yaptığı, tedarik ettiği, depolama tesislerini organize ettiği ve uyuşturucu maddelerin finansörlüğünü yaptığının tespit edildiğini açıkladı. Yerlikaya operasyonda görev alan polis ekiplerini tebrik ederek, halkın desteğini aldıklarını ve ülkeyi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden temizlemeye kararlı olduklarını ifade etti.

İzmir’de tabancayla yaralanan 2 kişiyi gözaltına alan çocuk, polis tarafından yakalandı.

Sıradaki haber:

İzmir’de tabancayla yaralanan 2 kişiyi gözaltına alan çocuk, polis tarafından yakalandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.