h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da tatlıcıda dehşet anları kamerada: Bekçilerin yakaladığı saldırganlar tutuklandı

İstanbul’da tatlıcıda dehşet anları kamerada: Bekçilerin yakaladığı saldırganlar tutuklandı

Kağıthane'de bir tatlıcıda çıkan kavgada, iki kişi üç kişiyi silahla tehdit etti. Kavgada silahla ateş açan bir şahsın kurşunu işyerine isabet ederken, panik yaşayan üç kişi kendini içeriye attı. Olay anı kameralara yansırken, bekçiler tarafından yakalanan iki şahıs tutuklandı.

Kağıthane’de bir tatlıcıda yaşanan olayda, iki kişi tatlıcıdan çıkan üç kişiyi silahla tehdit etti. Şahıslardan biri silahını ateşleyerek işyerini vururken, korkan üç kişi kendini içeriye attı. Olay güvenlik kameralarına yansırken, bekçiler tarafından yakalanan iki şahıs tutuklandı. Yaşananlar ise olay anında kaydedildi.

Olay geçtiğimiz ay Kağıthane Şirintepe’de meydana geldi. Yasin A. (20) ve iki arkadaşı bir tatlıcıya gittiler. Alışverişi tamamladıktan sonra dışarı çıktıklarında Yasin A., Ersan A. ve Yüksel B. ile karşılaştı. Tartışma başladı ve kavgaya dönüştü. Ersan A. ve Yüksel B., silahlarını çekerek Yasin A. ile kavga etmeye başladı. Kavgada Ersan A., silahını ateşleyerek işyerini vurdu. Bu sırada Yasin A. ve arkadaşları paniğe kapılarak yerlerde sürünerek kendini içeri attı.

Ersan A. ve Yüksel B. silahla işyerine girerek küfürler ve tehditler savurdu. Bu dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı. Ardından Ersan A. ve Yüksel B. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştılar. İşyeri sahibi durumu polise bildirdi ve olay yerine polis ve bekçiler sevk edildi.

Polis ekipleri, yaşananları görenlerin ifadelerini alarak güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Şahısların kimlikleri tespit edildikten sonra ekipler onları yakalamak için çalışmalara başladılar. Sonunda, eşkal uyumlu iki kişi Yeşilce Mahallesi’nde durduruldu. Üst araması yapılan şahıslardan Ersan A. ve Yüksel B.’nin üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu.

İki saldırgan daha sonra kelepçelenerek gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Emniyette yapılan sorguda Ersan A.’nın 6 adet, Yüksel B.’nin ise 1 adet suç kaydının olduğu ortaya çıktı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından 2 şahıs, “kasten yaralama teşebbüsü”, “mala zarar verme”, “genel güvenliği tehlikeye sokma” ve “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Yasin A.’nın da 4 adet suç kaydı olduğu belirlendi.

Zonguldak’ta 121 milyon 595 bin lira destek ödemesi yapıldı!

Sıradaki haber:

Zonguldak’ta 121 milyon 595 bin lira destek ödemesi yapıldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.