h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İsrail’de Netanyahu hakkında büyüyen tepkiler: “Başbakan suçlu sensin”

İsrail’de Netanyahu hakkında büyüyen tepkiler: “Başbakan suçlu sensin”

Gazze Şeridi'nde esir olanların aileleri, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya büyük tepki göstermek için Tel Aviv'de protesto gösterisi düzenledi. Binlerce kişi, başbakanı suçlayan sloganlar atarak bir araya geldi. Bölgedeki saldırılarda binlerce Filistinli hayatını kaybederken, İsrail ordusu sivilleri hedef almaya devam ediyor. Filistin'e destek gösterileri dünya genelinde devam ederken, İsrail'de esir yakınları da gösteri düzenlemeye devam ediyor. Tel Aviv'deki protestolar, Netanyahu'nun istifasını talep ediyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’nde tutulan binlerce kişinin aileleri, Tel Aviv’de büyük bir protesto gösterisi düzenledi. Binlerce kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya yönelik büyük bir tepki göstererek, “Başbakan suçlusun, geceleri nasıl uyuyorsun?” sloganları attı.

İsrail’in Gazze Şeridi’nde başlattığı saldırılar 99 gün boyunca devam ediyor. Bu süre zarfında, çoğunluğu çocuk ve kadın olan 23 bin 843 Filistinli hayatını kaybederken, İsrail ordusu hala sivilleri hedef almaya devam ediyor. Tüm dünyada Filistin’e destek gösterileri düzenlenirken, İsrail’de de Gazze Şeridi’nde esir tutulan ailelerin protestoları devam ediyor. Tel Aviv’deki Habima Meydanı’nda bir araya gelen esir yakınları ve binlerce destekçi, seçim çağrısı yapıyor. Kalabalık, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya büyük bir tepki göstererek, “Başbakan suçlusun, geceleri nasıl uyuyorsun?”, “Netanyahu gitmeli” ve “İsrail Devleti yeniden doğmalı” sloganları atıyor.

Karla mücadele ekipleri Siirt’te kar ve tipinin yol açtığı mahsur kalan vatandaşlara yardıma yetişti

Sıradaki haber:

Karla mücadele ekipleri Siirt’te kar ve tipinin yol açtığı mahsur kalan vatandaşlara yardıma yetişti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.