h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İsrail halkının talebi: “Seçimler için bir tarih belirleme çağrısı hemen yapılmalı”

İsrail halkının talebi: “Seçimler için bir tarih belirleme çağrısı hemen yapılmalı”

Kudüs'te binlerce İsrailli, Cumhurbaşkanlığı Konutu önünde düzenlenen esir protestosunda acil seçim talebinde bulundu. Gazze'ye yönelik politikalar nedeniyle hükümete tepki gösteren İsrailliler, yeni bir liderlik istediklerini belirtti. Eski Savunma Bakanlığı yetkilisi Avner Vilan, hükümetin savaş sonrası planının olmadığını ve seçimler için hemen tarih belirlenmesi gerektiğini söyledi. İsrailliler de Vilan'ı alkışlarla destekledi.

Kudüs’teki Cumhurbaşkanlığı Konutu önünde binlerce İsrailli, Gazze Şeridi’ndeki politikalara karşı düzenlenen esir protestosuna katıldı. İsrailliler, acil bir seçim çağrısı yaparak “Farklı bir liderlik istiyoruz” dedi. Eski Savunma Bakanlığı yetkilisi Avner Vilan, gösteride yaptığı konuşmada, hükümetin savaşı yönetme konusunda yetersiz olduğunu ve savaş sonrası için bir planları olmadığını belirtti. Vilan, “Talebimiz basit. Hemen seçimler için bir tarih belirleyin” dedi ve binlerce İsrailli alkışlarla Vilan’a destek vererek “Şimdi” dedi.

Otel odasında cansız bedeni bulunan genç kadının hikayesi

Sıradaki haber:

Otel odasında cansız bedeni bulunan genç kadının hikayesi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.