h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İşçi servisleri kaza yaptı: 6 kişi yaralandı

İşçi servisleri kaza yaptı: 6 kişi yaralandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 işçi servisi çarpıştı ve 6 kişi yaralandı. Kaza, İskenderun-Payas karayolu üzerinde gerçekleşti. Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralıları kurtardı ve hastaneye sevk etti. Kazada 1 şoför ve 5 işçi yaralandı. Detaylar, yaralıların Dörtyol ilçe hastanesine götürüldüğü belirtildi.

İskenderun’da İki İşçi Servisi Çarpıştı, 6 Kişi Yaralandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, 2 işçi servisi çarpıştı ve sonucunda 6 kişi yaralandı.

Kaza, İskenderun-Payas karayolu üzerindeki Karayılan Mahallesi’nde meydana geldi. Kavşakta meydana gelen çarpışma sonrası, olay yerine hızlı bir şekilde itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk belirlemelere göre, kazada bir şoför ve beş işçi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Dörtyol ilçe hastanesine sevk edildi.

Tatvan’daki eğitim kurumlarında, şehitlere yapılan saygı duruşu gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Tatvan’daki eğitim kurumlarında, şehitlere yapılan saygı duruşu gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.