h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İş adamının vefat eden cenaze töreni programı açıklandı

İş adamının vefat eden cenaze töreni programı açıklandı

Aydın'da kaybolan iş adamı Yasin Cinkaya'nın cansız bedeni Samos Adası'nda bulundu. Cenaze 17 Ocak Çarşamba günü Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi'nde öğle namazını müteakip toprağa verilecek. Ailesi, duygusal bir mesajla cenaze programını paylaşarak sevenlerini törene davet etti. Cinkaya'nın sevgi dolu yaşamı ve bıraktığı miras her zaman kalplerde yaşayacak. Başımız sağ olsun.

Aydın’da, Faber Mermer şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi olan Yasin Cinkaya, 14 Aralık tarihinde kendi teknesi olan FBR ile denize açıldıktan sonra kayboldu. Uzun süre kendisinden haber alınamayan iş adamının cansız bedeni, Yunanistan’ın Samos Adası’nda bulundu. İnceleme sonucunda cenaze Türkiye’ye getirildi ve 17 Ocak Çarşamba günü, öğle namazını müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi’nde düzenlenecek cenaze törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Cinkaya’nın ailesi, duygusal bir mesajla cenaze programını duyururken, “Bizlere sevgili eş, evlat, baba, dayı, amca, ağabey ve kardeş olan Yasin Cinkaya aramızdan ayrıldı. Ömrü, sevgi ve neşe dolu anılarla dolu geçiren Yasin, geride derin bir iz bıraktı. Onun yokluğuyla hayat sessiz ve eksik olacak. Ancak Yasin Cinkaya’nın sevgi, sabır ve anlayış dolu mirası her zaman kalplerimizde yaşayacak. Cenaze töreni, 17 Ocak 2024 Çarşamba günü öğle namazını müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi’nde düzenlenecektir. Cenaze töreninin ardından Şemikler Aile Mezarlığı’na defnedilecektir. Bu zorlu zamanda, Yasin Cinkaya’nın ailesi olarak tüm sevenlerimizin ve yakınlarımızın yanımızda olmasını bekleriz. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Bıçakla babasını öldüren oğul, polis tarafından gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Bıçakla babasını öldüren oğul, polis tarafından gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.