h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İran plakalı bir otobüste uyuşturucu yakalandı

İran plakalı bir otobüste uyuşturucu yakalandı

Sivas'ta durdurulan İran plakalı bir otobüste yeşil reçeteyle verilen sentetik ilaçlar ele geçirildi. Şüpheli bir kişi tutuklandı. Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akıncılar yakınlarında yapılan operasyonda otobüsü durdurdu ve yapılan aramada yeşil reçeteye tabi birçok sentetik ilaç hapı bulundu. Araca gizlenmiş olan 600 adet hapın yanı sıra bir kişi de gözaltına alındı. Şüpheli şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Jandarma yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla tedbirlerin arttırılacağını ve kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.

Sivas’ta İran plakalı bir otobüs durduruldu ve yapılan aramada yeşil reçeteye tabi sentetik ecza hapları ele geçirildi. İlgili olayla ilgili bir şahıs tutuklandı.

Sivas’ta uyuşturucuyla mücadele operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak 8 Ocak tarihinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akıncılar ilçesi yakınlarında seyir halinde olan bir İran plakalı otobüsü durdurdu. Yapılan aramada, otobüsün çeşitli yerlerine gizlenmiş yeşil reçeteye tabi, sentetik ecza hapları bulundu. Toplamda 600 adet hap ele geçirilirken, bu olayla ilgili bir kişi Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli şahıs, tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Sivas İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla alınan önlemlerin artırılacağını ve aynı kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

Halat zincirler arasında saklanmış olan 392 bin sterlin ele geçirildi

Sıradaki haber:

Halat zincirler arasında saklanmış olan 392 bin sterlin ele geçirildi