h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İnşaat alanında kaza yapmak üzere olan hafif ticari araç, yol kenarındaki tellere takıldı ve kurtuldu

İnşaat alanında kaza yapmak üzere olan hafif ticari araç, yol kenarındaki tellere takıldı ve kurtuldu

Pendik'te hafif ticari aracın frenleri ve direksiyonu kilitlenince yol kenarındaki tellere çarparak durdu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç, çekici ve mahalle halkının yardımıyla kurtarıldı. Mahalle sakinleri, bu tür olayların sıkça yaşandığını belirtti. Olayda yaralanan olmadı.

Pendik’te Hafif Ticari Araç Yokuş Aşağıda Kaza Yaptı

Pendik ilçesinde yaşanan olayda, bir hafif ticari aracın yokuş aşağıda frenleri ve direksiyonu kilitlenincede yol kenarındaki tellere çarptığı bildirildi. Araç, çekici ve mahalle sakinlerinin yardımıyla kaldırıldı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Sergi Sokak’ta saat 01.30 sularında meydana geldi. İddialara göre, 34 KGJ 35 plakalı hafif ticari araç çalışmadığı için itme yöntemiyle çalıştırılmaya çalışıldı. Ancak aracın frenleri ve direksiyonu kilitlenince, araç inşaat boşluğuna düşmeden yol kenarındaki tellere takıldı. Durumun bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler ve mahalle sakinlerinin yardımıyla araç, halatla çekiciye bağlanarak kurtarıldı.

Olayla ilgili olarak konuşan Muzaffer Keskin, “Arabayı yukarıdan aşağıya getirdiler. Burada biraz bekletildi, ancak araba çalışmadı. Ancak bu sokak her sene böyle bir olay yaşamaktadır. Ben bu sokakta 33 senedir yaşıyorum. Arabamı yukarı çekmek zorundayım çünkü arabayı dayayacak bir kaldırım yok.” şeklinde açıklama yaptı.

Diğer bir mahalle sakini olan İsmail Türk ise olayla ilgili olarak, “Burada arabadan bir kişiyi indirdiler. İndirdikten sonra araç çalışmayınca durdular. Ancak aracı çalıştırmadan ilerlemeye devam ettiler. Devam ettiği sırada anladığım kadarıyla frenler şişti ve tutmadı. Neyse ki kimse yaralanmadı.” şeklinde konuştu.

Son durum bildirisi: Sivas Valiliği tarafından depremle ilgili olumsuz bir durum bildirilmemiştir

Sıradaki haber:

Son durum bildirisi: Sivas Valiliği tarafından depremle ilgili olumsuz bir durum bildirilmemiştir

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.