h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İnegöl’de yarıyıl tatili heyecanı başlıyor

İnegöl’de yarıyıl tatili heyecanı başlıyor

İnegöl Belediyesi, eğitim öğretim yılının yarıyıl tatilinde çocuklar için bir dizi etkinlik düzenliyor. İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatroları Ekibi tarafından hazırlanan 'Oyun Arkadaşım' çocuk tiyatro oyunu, 6-12 yaş arasındaki çocuklar için sergilendi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, çocukların dinlenmeyi ve eğlenmeyi hak ettiğini belirterek, beş farklı etkinlik düzenleneceğini duyurdu. Etkinlikler, 24 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

İnegöllü çocuklar, eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle dolu dolu bir tatil geçirecekler.

İnegöl Belediyesi, her dönemde farklı etkinliklerle çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Yarıyıl tatilinde de bu etkinlikler sürüyor. 20 Ocak Cumartesi günü başlayan yarıyıl tatili etkinlikleri, 6-12 yaş aralığındaki çocukların ilgisine hitap ediyor. İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatroları Ekibi’nin hazırladığı “Oyun Arkadaşım” adlı çocuk tiyatro oyunu, Beşinci Mevsim Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergilendi ve çocuklar tarafından keyifle izlendi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yıl boyunca çeşitli etkinliklerle her yaş grubuyla bir araya geldiklerini belirtti ve yarıyıl tatili için de eğlenceli programlar hazırladıklarını ifade etti. Başkan Taban, “İnegöl Belediyesi olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onlar dönem içinde çok çalıştılar, şimdi de yarıyıl tatilinde dinlenme ve eğlenme zamanı geldi. 6-12 yaş aralığındaki çocuklarımız için farklı beş etkinlik düzenleyerek onlarla bir araya geleceğiz. Tüm çocuklarımızı etkinliklere davet ediyoruz. İyi tatiller diliyorum.” şeklinde konuştu.

İnegöl Belediyesi, yarıyıl tatili için özel olarak hazırladığı beş farklı etkinliği 24 Ocak’ta başlatacak ve 2 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek.

Otoyolda aniden yangın çıktı

Sıradaki haber:

Otoyolda aniden yangın çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.