h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İncirliova’da Tarihi Hangarlar, 2023 Yılında İlgileri Üzerine Çekiyor

İncirliova’da Tarihi Hangarlar, 2023 Yılında İlgileri Üzerine Çekiyor

İncirliova Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Hangarlar, kafe ve restoran olarak hizmete açıldı. İlçenin en popüler mekanlarından biri haline gelen Tarihi Hangarlar, hem yerel halkın hem de çevre ilçelerden gelen ziyaretçilerin dikkatini çekiyor. Tarihi mekanda yöresel tatlar ve uygun fiyatlı menüler sunuluyor. Ayrıca, Tarihi Hangarlar içerisinde yer alan Nikah Salonu da genç çiftlere hizmet veriyor. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Tarihi Hangarların ilçeye büyük değer katığını belirtti ve gelecekte de daha fazla hizmet vermeyi planladıklarını söyledi.

İncirliova Belediyesi tarafından uzun yıllar atıl durumda kalan Tarihi Hangarlar, yapılan restorasyon, bakım ve onarım çalışmalarının ardından kafe ve restoran olarak hizmete açıldı. İlçede büyük bir ilgi gören Tarihi Hangarlar, 2023 yılında en popüler mekanlar arasında yer aldı.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın liderliğinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 2022 yılı Ağustos ayında faaliyete geçen Tarihi Hangar Kafe ve Restoran, İncirliovalılar tarafından büyük ilgi gördü. Gençlerden yaşlılara, kadınlardan erkeklere her kesimden ziyaretçi tarafından tercih edilen mekan, özel davetlere, toplantılara, iş yemeklerine ve sosyal etkinliklere uygun bir mekan haline geldi. Yerel lezzetlerin keşkek, yuvarlama, paşa böreği ve enginar gibi yöresel tatlarla buluştuğu uygun fiyatlı ve lezzetli menüler sunan restoran, kısa sürede tüm İncirliovalıların takdirini kazandı.

Sadece İncirliova halkının değil, çevre ilçelerden Nazilli, Söke, Germencik, Koçarlı, Efeler gibi yerlerden ve hatta İzmir gibi diğer illerden gelen pek çok misafirin de uğrak noktası olan Tarihi Hangar Kafe ve Restoran, tarihi atmosferi, lezzetli menüleri ve sıcak ortamıyla büyük beğeni topladı. İncirliova Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete açılan bu asırlık mekan, gastronomi ve tarihi bir araya getirerek ilçeye gelen ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunuyor. Kısa sürede İncirliovalılar tarafından en çok tercih edilen mekan haline gelen Tarihi Hangarlar, 2023 yılında özel ve kurumsal birçok buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Tarihi Hangar Restoranın yanı sıra Hangar Alanı içerisinde yenilenerek faaliyete geçen başka bir yapı olan Tarihi Hangar Nikah Salonu da birçok çiftin mutluluğa ilk adımlarını attığı yer haline geldi. Genç çiftler, yeni hayatlarına Tarihi Hangar Nikah Salonu’nda imza atıyor.

Başkan Kaya, Tarihi Hangarların İncirliova’ya büyük değerler kattığını belirterek, İncirliovalıların Tarihi Hangar Kafe ve Restoran ile Nikah Salonu’nu çok sevdiğini söyledi. 2022 yılında İncirliova’ya sosyal bir alan olarak kazandırılan Tarihi Hangar Kafe ve Restoranın, o dönemlerde harabe bir durumda olduğunu ve madde bağımlılarının işgal ettiğini ifade eden Başkan Kaya, bu projeyi hayata geçirerek Tarihi Hangar binalarını restoran, kafe ve nikah salonu olarak restore ettiklerini söyledi. Şu anda İncirliova halkının en popüler ve canlı mekanları arasında yer aldığını belirten Başkan Kaya, hem uygun fiyatlarla hizmet veren bir tesis hem de yaz kış sosyalleşebilecekleri özel bir sosyal alan kazandırdıklarını dile getirdi. Ziyaretçi sayılarından da anlaşılacağı üzere Tarihi Hangar Restoran ve Nikah Salonunun, İncirliovalıların gözdesi olduğunu ifade eden Başkan Kaya, Tarihi Hangar Alanında yapılan çalışmalarla sosyal etkinlik seçeneklerini artırdıklarını ve önümüzdeki dönemde pek çok spor ve eğitim yatırımı projelerini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Kırklareli ilinde kaçak elektronik eşya operasyonu düzenlendi.

Sıradaki haber:

Kırklareli ilinde kaçak elektronik eşya operasyonu düzenlendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.