h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • IKBY’de bir Türk vatandaşı, evinde saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti

IKBY’de bir Türk vatandaşı, evinde saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti

Irak'ın kuzeyinde, Duhok kentinde yaşayan bir Türk vatandaşı evinde ölü bulundu. Duhok Polis Sözcüsü Albay Hemin Süleyman, 23 yaşındaki genç Türk vatandaşının Malta semtinde tek başına yaşadığını ve cesedinde kuş izleri bulunduğunu açıkladı. Genç adamın cinayetinin nedenini ve sorumlularını belirlemek için soruşturma devam ediyor.

Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Duhok şehrinde yaşayan bir Türk vatandaşı, evinde vurularak öldürüldü.

Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Duhok şehrinde bir Türk vatandaşı, evinde cansız bir şekilde bulundu. Duhok Polis Sözcüsü Albay Hemin Süleyman, yaptığı basın açıklamasında güvenlik güçlerinin Duhok’un Malta semtinde tek başına yaşayan 23 yaşındaki Türk vatandaşının evinde ölü bulunduğunu belirterek, cesette kuş tüyü izlerine rastlandığını aktardı. Öldürülen genç 2 yıl önce Duhok’a yerleştiğini söyleyen Süleyman, cinayetin sebebini bulmak ve sorumluları tespit etmek için soruşturmanın halen devam ettiğini dile getirdi.

Kastamonu’da 118 köy yolunun kapalılığına son vermek için çalışmalar hız kazanıyor

Sıradaki haber:

Kastamonu’da 118 köy yolunun kapalılığına son vermek için çalışmalar hız kazanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.