h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Iğdır’da meydana gelen konteyner yangınında yaşamını yitiren Murat Çolak sonsuzluğa uğurlandı

Iğdır’da meydana gelen konteyner yangınında yaşamını yitiren Murat Çolak sonsuzluğa uğurlandı

İstanbul Sultanbeyli'de bir konteynerde çıkan yangında hayatını kaybeden Murat Çolak, Iğdır'da defnedildi. Patlama sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden üç işçiden biri olan Çolak'ın cenazesi, Halfeli mezarlığına götürülerek toprağa verildi. Yangında ağır yaralanan bir diğer işçinin ise Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde yanık yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor.

İstanbul Sultanbeyli ilçesinde bir konteynerde çıkan yangın sonucunda hayatını kaybeden Murat Çolak, Iğdır’da defnedildi.
İstanbul Sultanbeyli ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak’ta bulunan özel bir firma, metal üzerine faaliyet gösteriyordu. İşçilerin kalması için kullanılan konteynerde meydana gelen patlama sonucunda yangın çıkmıştı. 23 yaşındaki Murat Çolak, yangında hayatını kaybeden 3 işçiden biriydi. Çolak’ın cenazesi, İstanbul’dan Iğdır’ın Halfeli beldesine karayoluyla getirildi. Cenaze, baba evine getirildikten sonra Halfeli mezarlığına götürüldü ve orada toprağa verildi.
Yangında ağır yaralanan Murat Çolak’ın akrabası Fırat Karadağ ise Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi yanık yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediyor.

Hastaneden dönen ambulansa Bursa’da tır çarptı

Sıradaki haber:

Hastaneden dönen ambulansa Bursa’da tır çarptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.