h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İçki alarak sinirlenen bir müşteri iş makinesiyle restoranda ve büfede büyük tahribata neden oldu.

İçki alarak sinirlenen bir müşteri iş makinesiyle restoranda ve büfede büyük tahribata neden oldu.

Konya Beyşehir ilçesinde, bir alkollü restorana müşteri olarak giden bir kişi, iş makinesiyle restoranı yıktı. İş yerinin kapanmasının ardından öfkelenen kişi, kendi çalıştığı iş makinesini kullanarak restorana saldırdı. Restoran, çardak ve büfe de zarar gördü. Restorandaki kişiler panikle kaçarken, şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. İşletme yetkilisi, saldırının alkollü müşteriler tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir alkollü restoran, içeride tartışma yaşayan bir müşteri tarafından iş makinesiyle yıkıldı. İş makinesi operatörü olan İ.K. isimli şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Beyşehir-Antalya Kara yolunun 6. kilometresinde bulunan bir alkollü mekanda meydana geldi. İddialara göre, bir müşteri olan İ.K. ile restoran içerisinde masalar arasında nedeni henüz bilinmeyen bir tartışma yaşandı. İ.K., sinirlenerek iş yerinin kapanmasının ardından kullanmakta olduğu iş makinesiyle adrese geri döndü. İş makinesinin kepçesiyle restorana saldıran İ.K., restoranı tamamen yıkarak yerle bir etti. Kontrolünü kaybeden İ.K., ardından bahçedeki çardak ve iş yerinin önündeki büfeyi de zarar vererek iş makinesiyle yerinden söktü. Olayın ardından restoranın ana binasında bulunan insanlar korku içinde dışarı çıkarak kaçtılar. Jandarma ekipleri, ihbar üzerine adrese gelerek İ.K.’yi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri, sabahın ilk saatlerinde gelerek restoran ve büfede meydana gelen hasarı tespit etti.

Tesisin işletme şefi Suat Günay, yaşanan olayın alkollü müşteriler tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, “Bu kişi buraya müşteri olarak geldi ve alkol aldıktan sonra kendi çalıştığı iş makinesini alarak burayı gece saat 2 veya 3 gibi yıktı” dedi. Günay, olayın yaşandığı sırada iş yerinin kapalı olduğunu ve ana binada kalan insanlar olduğunu belirtti. “Herkes olayı duyar duymaz can havliyle kaçtı. Şükürler olsun ki ölü veya yaralı yok. Alkollü bir kişi, iki masa arasında tartışma yaşandı, o kadar. Herkes gittikten sonra geri gelip yıktı, sadece bir sözlü tartışma oldu, sonra şahıs gitti, başka bir şey olmadı. Bu kişi burada bulunan bölümleri 5 dakika içinde iş makinesiyle yıktı. Ardından aynı şekilde oradan gitti. Şikayetçi olduk ve şahıs yakalandı. Yıkılan yerler arasında bir salon, restoranın lavabosu, yazlık çardak ve iş yerinin önündeki bir büfe bulunuyor” şeklinde konuştu.

Yakalanan FETÖ Üyesi, 7 Yıl 6 Ay Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya!

Sıradaki haber:

Yakalanan FETÖ Üyesi, 7 Yıl 6 Ay Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.