h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: “DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 36 şüpheli yakalandı”

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 36 şüpheli yakalandı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen "Kahramanlar-45" operasyonlarında 36 şüpheli şahsın yakalandığını duyurdu. 11 ilde düzenlenen operasyonlarda, para ve dijital materyaller ile birlikte çok sayıda dokümana da el konuldu. Bakan Yerlikaya, operasyonlara katılan polisleri tebrik ederek, terörle mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kahramanlar-45” operasyonları kapsamında DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik yapılan çalışmaların sonuçlarını açıkladı. Operasyon süresince 11 ilde gerçekleştirilen ve tamamlanan operasyonlarda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, Terörle Mücadele Daire Başkanlığının liderliğinde gerçekleştirilen operasyonlarda Antalya, Düzce, Elazığ, İstanbul, Konya, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas ve Trabzon illerinde çalışmalar yapıldığını belirtti. Operasyonlar sırasında 39 bin dolar, 11 bin euro, 200 bin TL ve diğer yabancı döviz cinslerine ait önemli miktarda para ile birlikte dijital materyal ve belgelere de el konuldu.

Yerlikaya, yaptığı paylaşımda ayrıca, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, “Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Rabbim onların ayaklarına taş değdirmesin. Biz, yılın her günü, mevsim ne olursa olsun, ayın hangi günü olursa olsun, gece gündüz demeden operasyonlar düzenlemeye devam ediyoruz. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilene kadar kararlılıkla devam edecek” ifadelerine yer verdi.

– İçişleri Bakanı Yerlikaya: “11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik 3 gündür devam eden ve sona eren “Kahramanlar-45” Operasyonlarında 36 şüpheli şahıs yakalandı”

Sıradaki haber:

– İçişleri Bakanı Yerlikaya: “11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik 3 gündür devam eden ve sona eren “Kahramanlar-45” Operasyonlarında 36 şüpheli şahıs yakalandı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.